Mobilitatea ta este o prioritate pentru noi!

Siguranța și confortul pasagerilor noștri este prioritatea noastră principală. De aceea, ne-am dezvoltat baza materială, serviciile și rutele în direcția construirii unei oferte complete care să satisfacă cele mai exigente norme de transport rutier de persoane.

Am ales o poziționare în vestul României pentru a putea asigura un acces rapid și sigur către destinații europene frecventate atât în scop de afaceri, cât și turistic. În plus, în această zonă am identificat și o cerere crescută pentru servicii de transport către destinații europene cum ar fi Germania și Austria. În același timp, transferurile către aeroporturile din Budapesta și Belgrad au constituit o prioritate în implementarea lor în oferta noastră de rute de transport de persoane.

Rapid. Sigur. Confortabil

Sunt cele trei elemente esențiale care stau la baza serviciilor noastre. Considerăm că, plecând de la aceste trei elemente în construcția serviciilor noastre ne demonstrăm respectul pentru clienți și ne asumăm responsabilitatea pentru calitatea serviciului oferit. De aceea fiecare cursă beneficiază și de asigurarea pasagerilor și a bagajelor.

Transport persoane de la adresă la adresă pe ruta România-Ungaria-Austria-Germania şi retur. Transport persoane de la adresă la adresă pe ruta România-Ungaria-Austria-Germania şi retur.

Rapid, Sigur şi Confortabil
Transport de persoane rapid, sigur şi confortabil cu autoturisme moderne, noi şi şoferi profesionişti.

Seriozitate, Punctualitate şi Asigurare pasageri + bagaje.

Preţuri minime, plata se poate face i la destinaţie.

La grupuri de minim 4 persoane sau plata dus întors se acordă o reducere de preţ!